Paul 06-21407119 | Anne 06-53438283 info@laagjedieper.nl
Selecteer een pagina

Ervaringsgerichte coaching

Wat is er een  hoop gaande in de wereld, in je eigen leven en in dat van mensen om je heen. Als je op mijn website komt, verlang je misschien naar meer rust van binnen. Misschien wil je graag groeien als persoon of iets veranderen in je leven wat niet helemaal lukt. Als je vader of moeder bent, merk je misschien dat je kinderen onrustig zijn en kan dat een spiegel zijn voor je eigen leven. Waar heb jij diepe behoefte aan? Wat zou jij graag anders willen?

 

Ervaringsgerichte coaching helpt je vanuit je hoofd naar je hart en je lijf te zakken. Als jouw hoofd, hart en lichaam meer met elkaar in verbinding komen, ontdek je zelf wat je nodig hebt om meer rust en ruimte te ervaren in je leven. Ik ga graag met je een Laagje Dieper om je op die weg naar heelwording te begeleiden.

Verbinding met God

Het zou ook kunnen dat je je prima redt met de ‘beslommeringen’ in het leven, maar dat je het verlangen hebt naar een diepere relatie met God en meer innerlijke vrijheid om jouw weg met Hem te zoeken. Ik geniet ervan om te begeleiden en daarnaast ook om getuige te mogen zijn van hoe God zich met je wil verbinden op de manier die bij jou past.

Workshops

Ik begeleid ook workshops die te maken hebben met persoonlijke groei in je leven, je relaties, je geloof. Je kunt me altijd mailen voor een (bel)afspraak om eens door te kletsen voor een workshop op maat met bijvoorbeeld familie, vrienden of huiskring. Dan kun je met elkaar aan de slag en leer je elkaar en jezelf een laagje dieper kennen. Groepsgrootte: 4-12 personen.

Op Instagram en Facebook deel ik meer over innerlijk herstel en persoonlijke groei. En je bent gelijk op de hoogte als er een workshop plaats vindt.

Ik ben Anne Esveld

Integratieve coach

Ik ben getrouwd met Paul en we hebben een dochter en een zoontje. Ik vind het heerlijk om tijd te hebben met mijn gezin, met familie en vrienden. De basis van waaruit ik leef, is  mijn relatie met God. Vanuit die relatie leer ik om er liefdevol en zonder oordeel te zijn en ook oké te zijn met mijn eigen grenzen. Het is geen probleem als jij niet of anders gelooft. Jij bent welkom met hoe jij het leven beleeft.

 

Het hebben van gesprekken die een laagje dieper gaan, heeft altijd al mijn hart gehad. Hoe tof is het dat ik door de Groundwork coachopleiding heb geleerd niet alleen over de diepere lagen in het leven te praten, maar dat die diepere lagen ook verkend en ervaren kunnen worden. En als in die diepere lagen licht kan komen en verbinding mag ontstaan, dan ontstaat daar ruimte voor genezing. Super bijzonder.

 

Naast dat ik het nodige onderwijs volg en heb gevolgd, heb ik ook ervaring aan de andere kant van de lijn. Ik ben ook veel lagen diep gegaan en blijf daarin leren groeien van binnenuit. #krachtinkwetsbaarheid

Het beste deel

“Het beste deel” staat voor de woorden die Jezus zei over Maria. Terwijl Martha aan het dienen was, zat Maria aan Jezus’ voeten. Dat lijkt niet eerlijk, he? Ik raak er steeds meer van overtuigd dat we heel veel kunnen geven, als we eerst hebben ontvangen. Zonder ontvangen is het geven hard werken en voelt het vaak als ‘nooit genoeg’. Als je dat herkent en er naar verlangt te leren ontvangen, is dit traject misschien iets voor jou.

 

Het bestaat niet alleen uit mijn coaching, waarbij je dieper ontdekt wat voor patronen er in de weg kunnen zitten om te ontvangen. De coachsessies worden namelijk afgewisseld met integrale massages van Elkse Feenstra van Massage-In-Contact. Daar mag je letterlijk ontvangen en daarbij ontdekken wat er in je lijf gebeurt. Diep voelen is daarbij een sleutelwoord. Voor meer informatie, neem maar eens een kijkje op: www.massageincontact.nl

Flyer combinatietraject met Massage in Contact
Infomatie over combitraject coaching en massages. Het beste deel.

"Het coachingstraject bij Anne was echt heel waardevol! Anne heeft mij geholpen mijzelf en mijn gedrag beter te begrijpen. Ze luistert goed, vraagt door en zet bruikbare oefeningen in. Ze creëert een veilige ruimte waarin ik mijzelf kan zijn en naar binnen durf te kijken en voelen."

Dineke

“Door lichaams gerichte oefeningen en gesprekken heb ik bij Anne geleerd om beter te (durven) voelen, meer te luisteren naar mijn lichaam en is er meer bewustwording gekomen.  Ik heb meer zicht gekregen waar de ’triggers’  vandaan komen en hierdoor is er meer rust in mezelf gekomen en is mijn zelfvertrouwen gegroeid.  De sfeer was goed. Anne is rustig en betrokken en zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak,  mij veilig en vertrouwd voelde. God was erbij in dit traject. Hij sprak in beelden en woorden tot mij en ik ben blij en dankbaar dat er heling en herstel is gekomen.”

Anoniem

“Ik voelde mij op mijn gemak bij Anne. Ze luisterde goed waar mijn behoeften liggen. Dat vond ik fijn. Ze gebruikte verschillende technieken. Het heeft mij meer zelfvertrouwen en ook zeker zelfbewustzijn gegeven.”

Jolande

“Ik voelde me gelijk erg op mijn gemak bij Anne en wist intuïtief dat alles wat ik naar voren zou brengen, veilig bij haar is. Het viel me op hoe liefdevol en zachtmoedig ze reageerde op hetgeen ik vertelde en dat ze geen enkel oordeel velde. Niet over mij en niet over de mensen waar ik moeite mee had. Ik voelde me gehoord en begrepen. En haar sessies hebben me verder gebracht. Een heel stuk verder. Ik heb nu praktische tips hoe ik moet omgaan met bepaalde situaties die ik lastig vind. En ik heb inzicht ontvangen in mijn defensie mechanismen, die voor mij onbewust waren. Ik merk bij mezelf een duidelijk verschil. Ik kom nu meer voor mezelf op; ik heb meer waardering gekregen voor wie ík ben – inclusief mijn behoeften – en ik heb geen irritatie meer naar bepaalde personen die mij voorheen triggerden. Kortom: er is meer ruimte gekomen voor wie ík ben en daarnaast heb ik een verdieping in mijn relatie met Jezus ervaren, door de beelden die Hij me gaf tijdens de sessies.”

Anoniem

Anne Esveld Laagje Dieper

Integratieve coaching Anne

  • Ik wil graag meer genieten (van mijn kinderen).
  • Ik ben op zoek naar rust.
  • Ik wil mezelf beter leren kennen.
  • Ik wil mijn grenzen leren kennen en aangeven.
  • Ik wil meer mijzelf zijn in die relatie.
  • Ik wil graag geduldiger zijn.
  • Ik wil leren mijn emoties te voelen/uiten.
  • Ik wil beter kunnen slapen.

Ik help je graag om een laagje dieper te ontdekken wat je nodig hebt om jouw doel te kunnen behalen.

Freeligious Paul en Anne

Voel jij je soms belemmerd om je eigen weg met God te zoeken? Ben je aan het zoeken wat je aan overtuigingen wil loslaten en wat je wil vasthouden? Zou je die zoektocht willen delen in een klein groepje?

Mail voor meer info naar freeligious@laagjedieper.nl

Page is coming soon!

Paul Esveld

Mediation Paul

Met mediation betrekt u een neutrale en onafhankelijke mediator bij een conflict waar u samen niet meer uit komt, maar dit wel graag wil, omdat u samen verder wil of moet. Als MfN mediator begeleid ik jullie in de gesprekken waarmee we zoeken naar een uitkomst die door u allebei gedragen wordt.

mediation@laagjedieper.nl

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis.

Coachgesprek van een uur: €65,-*.

De kosten van de workshops hangen af per workshop. Die laat ik weten bij de uitnodiging voor inschrijving.

De kosten van de workshops op maat zijn op aanvraag. Dat hangt af van de groepsgrootte, evt. huur van locatie en materialen.

 

Opleidingen

CMFT (Connect Mirror Neuron Focus Therapy) 2023

Christelijke Integratieve Coachopleiding – Groundwork Opleidingen – 2021-2023.

Cursus (On)verbondenheid – Stichting Zegenend helpen – 2019.

Godsdienst Pastoraal Werk – Christelijke Hogeschool Ede – 2007-2014.

Contact

Stel een vraag of stuur een mail om een gratis intake in te plannen.

5 + 13 =

06 534 382 83

Emmeloord en Urk